התחבר דרך פייסבוק
עמוד אומן
דיסקוגרפיה
תמונות



אבי ביטון


בחזית התמונה: פלאפל חצילים שרופים בפרמזן; בירכתי התמונה: קרפצ'יו שייטל 'בלו סטילטון' וצימוקים פרסים פילאס של סלמון אטלנטי פילה בקר ברוטב פטריות כמהין וקראנץ קשיו גליליות פטיסייר וקולי תותים זאכר הל אספרסו

אבי ביטון (נולד ב-24 במרץ 1981) הוא שף ישראלי.



שירים
י







הארץ
מה אוכלים במעדנייה החדשה של אבי ביטון?
הארץ
אם צריך עוד הוכחה לאחד הטרנדים הבולטים של התקופה האחרונה, אפשר לקבל אותה בשלושה מקומות חדשים שיוצאים בימים אלה לדרך והם כולם, עונים בצורה כזאת או אחרת על ההגדרה הפלואידית משהו - מעדנייה. הראשונה והמדוברת מכולן היא סוליקה, המקום החדש של השף אבי ביטון, שאולי רבים מעוקביו ציפו למסעדת שף, אבל יאלצו להסתפק בקציצות ואחריו – מעדניית הגבינות מיי דלי הרמת גנית מתרחבת ובעמק חפר מעדנייה בקונספט חדש תציע רק בימי שישי אוכל הביתה. סוליקה – או מה אוכלים אצל השף אבי ביטון? אחרי חודשים ארוכים של משחק מקדים באינסטגרם ...

ועוד »

mako
תתחדש! מעדנייה חדשה ומסקרנת לשף אבי ביטון
mako
סוליקה. השף אבי ביטון פותח מעדנייה חדשה בתל אביב אחרי חודשים ארוכים של שמועות, בעוד כשבועיים תיפתח המעדנייה החדשה של השף אבי ביטון, שנתיים אחרי שעזב את מסעדת אדורה. המעדנייה החדשה קרויה על שם סבתו של ביטון, סוליקה, והיא תהווה מתחם קולינרי של ממש. חוץ מאוכל מוכן שיכלול גם מנות עיקריות (40-55 שקלים למנה) וממרחים, סלטים (5-8 שקלים למאה גרם) ודגים כבושים, תמצאו במקום גם מעדניית גבינות וקצבייה, ומי שירצה בכל זאת לאכול במקום ולא לקחת הביתה ימצא גם כריכים בשריים בהם אפשר יהיה לשים כמה מהתבשילים ולשבת לאכול ...


mako
המרכיב העיקרי: 3 מתכוני דגים של אבי ביטון
mako
דג מרוקאי. המצרכים: חצי כוס שמן קנולה 10 שיני שום (מחצית הכמות פורסים, שאר שיני השום נשארות שלמות) 1 פלפל ירוק חריף, פרוס צרור כוסברה, קצוץ גס 1 גזר, פרוס דק 3 עגבניות, חתוכות לרבעים מעט מלח 1 פלפל אדום, קלוי וחתוך לרצועות. לרוטב התבלינים: 3-4 כפות שמן 3-4 כפות מים 3 כפות פפריקה מתוקה בשמן 1 כפית כמון חצי כפית כורכום מעט מלח. להכנת הדגים: 2 ק"ג דג בס טרי, מפולט וחתוך לנתחים גדולים מעט מלח מיץ מחצי לימון. אופן ההכנה: 1. מכניסים את השמן לסיר קר ומוסיפים ירקות, כוסברה ושום. מתתבלים במעט מלח. 2. מכינים את ...