התחבר דרך פייסבוק
עמוד אומן
דיסקוגרפיה
תמונות



אבי ביטון


בחזית התמונה: פלאפל חצילים שרופים בפרמזן; בירכתי התמונה: קרפצ'יו שייטל 'בלו סטילטון' וצימוקים פרסים פילאס של סלמון אטלנטי פילה בקר ברוטב פטריות כמהין וקראנץ קשיו גליליות פטיסייר וקולי תותים זאכר הל אספרסו

אבי ביטון (נולד ב-24 במרץ 1981) הוא שף ישראלי.



שירים
י







mako
ארוחה אחת, 3 מנות, המון פירות יבשים
mako
סלט איטלקי עם כרובית ומשמשים מיובשים. המצרכים: 6 משמשים מיובשים, פרוסים דק 3 כוסות כרובית לא מבושלת, מגוררת או קצוצה דק 6 כפות אגוזי לוז קצוצים צרור נענע, קצוץ דק (עלים בלבד) צרור בצל ירוק, קצוץ דק צרור כוסברה, קצוץ דק מלח פלפל שחור. לרוטב: כף דבש גדושה 7 כפות שמן זית מיץ מלימון אחד מעט מלח. אופן ההכנה: 1. מערבבים את כל מרכיבי הסלט בקערה שמתאימה להגשה. 2. מערבלים יחד את מרכיבי הרוטב בבלנדר או במעבד מזון. 3. יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים היטב ומגישים.


mako
תתחדש! מעדנייה חדשה ומסקרנת לשף אבי ביטון
mako
סוליקה. השף אבי ביטון פותח מעדנייה חדשה בתל אביב אחרי חודשים ארוכים של שמועות, בעוד כשבועיים תיפתח המעדנייה החדשה של השף אבי ביטון, שנתיים אחרי שעזב את מסעדת אדורה. המעדנייה החדשה קרויה על שם סבתו של ביטון, סוליקה, והיא תהווה מתחם קולינרי של ממש. חוץ מאוכל מוכן שיכלול גם מנות עיקריות (40-55 שקלים למנה) וממרחים, סלטים (5-8 שקלים למאה גרם) ודגים כבושים, תמצאו במקום גם מעדניית גבינות וקצבייה, ומי שירצה בכל זאת לאכול במקום ולא לקחת הביתה ימצא גם כריכים בשריים בהם אפשר יהיה לשים כמה מהתבשילים ולשבת לאכול ...


mako
ישראלי, איטלקי ואסייתי: 3 דרכים טעימות להכין חזה עוף
mako
חזה עוף ממולא בסגנון איטלקי | צילום: טופ ליין תקשורת. חזה עוף ממולא בסגנון איטלקי. המצרכים: פרפר חזה עוף מעט שמן זית, לטיגון. למילוי: 3 פרוסות חלה ללא קרום, חתוכות לקוביות 5-6 עלי בזיליקום, קצוצים 6 כפות שמן זית 1 עגבנייה, קצוצה 2 שיני שום, קצוצות גס מעט פלפל שחור גרוס מעט מלח גס. חזה עוף בויניגרט אסייתי | צילום: טופ ליין תקשורת. לרוטב: 2 ענפי מרווה מיובשים 2 שיני שום שלמות, לא מקולפות 1 קופסה של שימורי קוביות עגבנייה חצי כוס מים מעט מלח מעט פלפל שחור גרוס 2-3 עלי בזיליקום, קצוצים חצי כפית סוכר. להגשה ...

ועוד »