התחבר דרך פייסבוק
עמוד אומן
דיסקוגרפיה
תמונות



היווניה


 

שירים
ה







וואלה!
חדש בראשון לציון: היווניה
וואלה!
אחרי החגים כבר כאן ויש שתי אפשרויות. או שנסעתם במהלך הקיץ האחרון ליוון, או שפנטזתם על נסיעה שלא יצאה לפועל. לאלו שנסעו ומתגעגעים ולאלו שנשארו בארץ - נמצא הפיתרון. חמארה יוונית חדשה שנפתחה בראשון לציון, תספק את הטברנה המיוחלת. היווניה, זהו שמה, מציעה תפריט ים תיכוני עשיר, כשברקע טברנה מלאת שמחת חיים עם מוזיקה יוונית, טורקית, ערבית ובלקנית. מאחורי היווניה עומדת קבוצת שותפים - דודי סקא, רן ברדה ודור זומר. "אנחנו כבר 12 שנה בתחום חיי הלילה", מספר סקא, אחד הבעלים. ברשות הקבוצה היה בעבר מועדון הפלורה ברחובות ...

ועוד »

ynet ידיעות אחרונות
היווניה הגדולה שמחה: 5 מתכוני טברנה
ynet ידיעות אחרונות
מכינים רוטב הבשמל: מחממים במחבת ועל אש נמוכה 50 גרם חמאה עד להמסה. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב. יוצקים את החלב בהדרגה ותוך ערבוב נמרץ ובלתי פוסק עד שנוצר רוטב במרקם אחיד וללא גושים. מכינים את רוטב הראגו: מטגנים את הירקות בשמן זית עד להזהבה. מוסיפים את הבשר ומטגנים 5 דקות. מוסיפים רסק ויין לבן. מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים על אש נמוכה 3 שעות. לוקחים תבנית פיירקס מרובעת ומסדרים בתחתית התבנית את פלחי התפוח אדמה המטוגנים, כך שהם ייספגו את כל הטעמים שבתחתית המוסקה. מעל מסדרים את הקישואים הצרובים הצרוב ...


העיקר שיהיה פה שמח: היווניה החדשה בפלורנטיןNRG מעריב
בגיל 46, כשהיתה בעלת ותק של עשר שנים במשרה נוחה וקבועה בתור השפית הראשית של מסעדות טפאו בתל אביב ובהרצליה, החליטה אביבית פריאל לעזוב הכל ולפתוח מקום קטנטן משל עצמה בקרבת שוק לוינסקי בתל אביב. כעת, כשהמסעדה החדשה כבר עומדת והשלט על הדלת בכניסה קורא לעוברים לחבור ל"מקום הכי שמח בשכונה", פריאל ושותפתה למור לאמי מצפות וחוששות כאחד. "אני מתרגשת ומפחדת", מספרת פריאל, שעובדת במטבחים מגיל 22, "זאת ערבובייה של רגשות. מצד אחד אני מחכה לזה ומצד שני יש חשש שקיים תמיד. הסטטיסטיקה לא לטובתי וזה תחום קשה מאוד, אבל אני ...