התחבר דרך פייסבוק
עמוד אומן
דיסקוגרפיה
תמונות



אבי לוי


 

שירים
ב
ע







ynet ידיעות אחרונות
אבי לוי מכין לשבת: צלי בשר עם פולים וארטישוק
ynet ידיעות אחרונות
אמא שלי הייתה אישה עובדת. כל יום לפני שהיא יצאה לעבודה, היא הייתה דואגת לנו לאוכל חם כשנחזור מבית הספר. כל בוקר אמא הייתה מבשלת שני סירים - האחד הכיל מנה צדדית (תוספת), שהייתה מוכנה תוך 30 דקות, והסיר השני היה יושב על להבה נמוכה מאוד עד שאחד הילדים היה מגיע הביתה. (צילום: ירון ברנר). ההוראות היו ברורות מאוד: הראשון שמגיע הביתה היה מכבה את הגז, מוזג לעצמו צלחת אוכל ומתענג. ככה היה חוזר הסיפור הזה בכל יום מחדש, ולזה הורגלנו מגיל צעיר. הבישול האיטי מעניק לאוכל חיבור טעמים מושלם. זה משהו שאף בישול אחר לא ...


ynet ידיעות אחרונות
שבת עם השף אבי לוי: מתכון לחמין עם קציצות
ynet ידיעות אחרונות
קוראים לו אבי לוי והוא אלג'יראי: טור חדש של השף אבי לוי שיכניס אתכם לעולם של זכרונות מרגשים ואוכל טוב מהמטבח המסורתי של אימא וסבתא, שאותו הוא ינסה לשחזר כאן. פרק ראשון: סבתא רחל והחמין עם הקציצות. אבי לויפורסם: 13.01.17 , 00:16. (צילום: דניאל אליאור). סבתא רחל: זה היה יום שישי בצהריים, ובדיוק בשעה הקבועה אחי ואני התארגנו והלכנו לסבתא. סבתא רחל התגוררה בשכונת מוסררה בירושלים, שכונה ותיקה, מול חומות העיר העתיקה, שנמצאת ממש פסיעה מהכותל. (צילום: דניאל אליאור). בחצר בשכונה היינו משחקים בעיקר מחבואים. היינו ...


ynet ידיעות אחרונות
אבי לוי: מרק קניידעלך זה מאלג'יר או ממרוקו?
ynet ידיעות אחרונות
למי קראת אשכנזי? השף אבי לוי מבין שאוכל הוא גשר בין תרבויות ומטבחים, ומגיש מתכון קל למרק קניידעלך פיקנטי. אבי לויפורסם: 07.04.17 , 08:22. (צילום: ירון ברנר). מאז שאני זוכר את עצמי, מדי שנה בפסח הייתי זוכה לטעום מרק קניידעלך אשכנזי. אני בטוח שרבים מכם שקוראים מילים אלה עכשיו, יושבים ומשפשפים עיניים בפליאה: "שאבי לוי יתלהב ממרק קניידעלך? מה הקשר שלו לאוכל הזה?" אז איכשהו, עדיין לא ברור לי איך, המרק הזה נכנס למטבח של אמא שלי. הוא לא הופיע מעולם במטבח של סבתא שלי, אבל בדרך כזו או אחרת הוא היה אורח של כבוד ...